Cum sa iti planifici un picnic atunci cand pleci in camping

Daca sunteti amatori de iesirile in aer liber, un picnic in natura este alegerea ideala. Inainte sa porniti la drum, va trebui sa faceti un mic inventar cu lucrurile de care aveti nevoie.

Pentru o astfel de iesire, aveti nevoie neaparat  de o geanta frigorifica. Geanta poate fi folosita atat pentru a tine bauturile reci, dar si pentru a pastra mancarea proaspata, fara sa riscati sa se altereze. Nu uitati nici de ustensile pentru servire, sunt o necesitate, mai ales atunci cand faceti un gratar in aer liber.

Urmeaza aceste sfaturi pentru a planifica un picnic de succes:

  • Alege locul unde vrei sa organizezi picnicul.
  • Cumpara mancarea necesara pentru un picnic si planifica meniul din timp. De regula ai nevoie de chipsuri, prajituri, hot dogi etc. In cazul in care planifici sa organizezi un picnic de tip barbecue, nu uita de burgeri! Mai poti face si tapas sau poti cumpara o selectie de branzeturi.
  • Ia cu tine un cos pentru picnic. Cosul este elementul cheie pentru un picnic autentic. Cumpara tacamuri de plastic, servetele, pungi de gunoi, o masa plianta si scaune pliante.
  • Imbracati-va lejer si nu uitati sa va cumparati spray-uri anti-insecte si crema de protectie solara.
  • Luati cu voi un gratar portabil, va fi atractia picnicului. Nu uitati ca veti avea nevoie de carbuni si lemne de foc.
  • Nu uita sa planifici activitati pentru acest picnic. Pentru ca sunteti in aer liber, va veti dori mai mult ca sigur sa mai faceti si altceva, in afara de a manca. Jocul cu frisbee este o activitate perfecta pentru o astfel de iesire.
  • Nu uitati sa cumparati pungi cu gheata. Va vor fi extrem de utile, pentru bauturi, sau pentru a tine reci anumite alimente. Intotdeauna veti gasi o utilitate pentru gheata.
  • Alege bauturi in sticle sau cutii. Mai poti aduce si un termos, in care poti pune ice tea, limonada sau cocktailuri cu alcool.
  • Fa-ti o lista care sa contina toate lucrurile de care ai nevoie la picnic. Nimic nu poate fi mai frustrant, decat sa ajungi la destinatie si sa realizezi ca ai uitat ceva acasa. Lista te va ajuta sa fii mult mai organizat si vei termina intr-un timp mult mai scurt de adunat toate ingredientele pentru un picnic perfect.

Tot ce va mai ramane de facut este sa porniti la drum si sa va bucurati de picnicul vostru minunat.