Costa Dorada, Spania – Regiune vizitata de 3,5 milioane de turisti in fiecare an

Iti petreci concediul in Spania? Viziteaza si Costa Dorada!

COSTA DORADA – COASTA DE AUR A SPANIEI

Costa Dorada sau Costa Daurada este coasta de aur a Spaniei. Situata nu departe de orasul cel mai populat si mai popular, Barcelona, Costa Dorada prezinta vizitatorilor multe oportunitati de a se bucura de orase liniștite, ferme, podgorii, diverse unitati de cazare, plaje superbe și ape cristaline albastre.

Costa Dorada

Salutand peste 3,5 milioane de turisti in fiecare an, Costa Dorada este o regiune care ofera o lunga istorie de seafaring si golfuri izolate. Locul de naștere al influentului si binecunoscutului artist Guadi, acesta este un loc minunat pentru a incepe sau a termina o calatorie catre Barcelona, deoarece nu va permite doar sa va relaxati si sa va bucurati de linistea pe care nu o gasiti in oras ci va da si sansa de a cunoaste mai multe despre artisti din aceasta zona

Costa Dorada

TARRAGONA – REGIUNEA CE PUR SI SIMPLU NU TREBUIE RATATA

Oferind vizitatorilor un climat mediteranean confortabil, care este marcat de ierni blande si veri calde, relieful si vremea unica a regiunii sunt doar doua motive pentru a vizita Costa Dorada. Orașul istoric Tarragona si colectia sa monumentala de arta si si sit-uri istorice, manastiri medievale, frumusete uimitoare, plante diverse și animale, precum și alte caracteristici naturale, alaturi de istoria sa lunga si cultura face din aceasta o regiune care pur si simplu nu trebuie ratata.

Costa Dorada

Adesea trecute cu vederea de catre vizitatorii din apropierea celui mai cunoscut oras al Spaniei, Barcelona, aceasta este cu adevarat o zona unde orice vizitator se va bucura pe deplin o zi, o saptamana sau o viata. Una dintre cele mai populare sit-uri gasite in aceasta regiune in ceea ce privește istoria este catedrala din Tarragona.

Situata in orasul antic Tarragona, aceasta catedrala dateaza de aproape 1000 de ani, din anul 1184. De-a lungul istoriei, Bazilica devenita moschee apoi biserica a fost construita pe acest sit. Acum un muzeu, aceasta catedrala ofera locuri uimitoare, inclusiv portaluri romanice, obezile sale, portaluri si colectia de tapiserii.

Costa Dorada

OBIECTIVE TURISTICE PE CARE MERITA SA LE VIZITATI

O alta atractie pe care nu trebuie sa o ratezi este Apeductul Pont de les Ferreres sau „Podul Diavolului” . Construit in epoca lui Augustus si restaurat in secolul al 18-lea, acest apeduct se spune ca a fost construit de catre diavol.

In timp ce vizitati ruinele romane, nu trebuie sa ratati un alt loc cunoscut si anume Amfiteatrul Roman. Construit in secolul al 2-lea AD pe malul Mediteranei, acest sit a fost folosit pentru evenimente populare, inclusiv jocuri de gladiatori pentru generatii

Costa Dorada

De la Coma Ruga Beach la Port Aventura Park, aceasta este doar o mica privire la tot ceea ce aceasta regiune uimitoare are de oferit.