Templul Lotus, India – Locul vizitat de 10.000 de oameni pe zi

Templul Lotus este una dintre cele mai frumoase atracții ale capitalei Indiei: New Delhi. Locul asta are o arhitectura uimitoare și este un loc de importanta istorica.

Templul se află în apropiere de Kalkaji, New Delhi si a fost construit construit în anul 1986. Templul Lotus este cunoscut de unii oameni si cu numele de „Bahai Temple”.

Este una dintre cele mai vizitate locuri din India. Există două motive pentru care acest templu poarta numele de Templul Lotus.

Prima dintre ele este că acest templu este construit in forma de floare de lotus, iar al doilea motiv este că acest templu cel mai bun simbol al purității și a iubirii. Vibratiile acestui loc sunt atat de pozitive incat vei iubi la nebunie timpul petrecut aici.

Locul este placut de milioane de oameni datorita arhitecturii sale, care a fost facuta de arhitectul persan Fariboz Sahba. Templul este construit din materiale alese de inalta calitate cum ar fi: dolomita, ciment, nisip.

Arhitectura aceasta impresionanta a fost finalizata intr-un deceniu si a fost construit de aproximativ 800 de muncitori. Echipa care a lucrat la acest templu a fost atat de unita astfel incat rezultatul final a fost un minunat templu cu o inaltime de 40 de metri.

De ce trebuie sa vizitezi Templul Lotus din India?

Oamenii din Bahai cred in unicitatea lui Dumnezeu, omenire si religie. Templul poate fi vizitat de catre oamenii din toata lumea, indiferent de religia lor deoarece acest loc nu se axeaza prin a crede intr-o anumita / singura divinitate. Exista insa un loc de inchinare in fata Universului Creator.

Templul Lotus este vizitat de 10.000 de oameni in fiecare zi si milioane in fiecare an.

In Templul Lotus nu exista ritualuri si ceremonii astfel ca va puteti ruga si medita alaturi de alte persoane. Nu se canta in Templu si nici nu se tin predici.

Comunitatea din Bahai ofera oamenilor interesati de modul de viata din Bahai diferite activitati.

Sursa: Found The World