Lombok, Indonezia – Obiectiv turistic si o destinatie exotica

O insula ce iti va influenta pozitiv viata

LOMBOK – INFORMATII TURISTICE ISTORICE

Lombok este situata in Indonezia. Aceasta insula face parte din Nusa Tenggara de Vest, NTB, provincia care este situata in lantul de insule Lesser Sunda. Acesta este separat de Bali de catre stramtoarea Lombok.

Datorita locatiei sale aproape de Bali, Lombok impartaseste unele dintre bogatiile culturale, ci este administrat de catre TNB. Capitala regionala si cel mai mare oraș din Lombok este Mataram.

Desi insula s-ar putea sa nu fie pe radar vostru ca si locatie geografică este o regiune populata si camin pentru mai mult de 3 milioane de indonezieni

Lombok

INCEARCA O DRUMETIE PE MUNTE

Insula este dominata de Muntele Rinjani, al doilea cel mai inalt vulcan din Indonezia, care se ridica la o uimitoare inaltime de 12,224 de picioare.

Vulcanul si lacul sau crater sunt protejate de Parcul Național Gunung Rinjani, care a fost infiintat in 1997. Vechiul vulcan al insulei, Muntele Samalas, a avut una dintre cele mai mari eruptii vulcanice din istorie care a cauzat schimbarea vremii la nivel mondial.

Zonele muntoase din Lombok care sunt puternic impadurite raman subdezvoltate in timp ce zonele joase sunt foarte cultivate. Aicise cultiva toate speciile de orez, soia si porumb, nuci de cocos, bumbac si tutun deoarece au norocul ca solul sa fie indeajuns de bogat incat sa fie cultivat cu diferite specii de plante.

Lombok

CUM AJUNGI PE INSULA LOMBOK

Cea mai mare parte a insulei este locuita de Sasak ale carei origini se cred a fi dintr-o migrare de la Java in primul mileniu i.Hr.. Acesti oameni sunt strans legati de aproape cultura balineza principala diferenta fiind religia.

Cei mai mulți vizitatori sosesc pe insula, fie pe cale maritima sau pe calea aerului de la Bali, care se afla doar la 25 de mile departare

Lombok

CAT COSTA UN BILET DE AVION

 

Singapore Airlines

 

Tarom

 

Garuda Indonesia

 

Quatar Airways

 

Turkish Airlines
693 EUR 693 EUR 695 EUR 707 EUR 710 EUR

CUM SUNT OAMENII DIN LOMBOK

Poporul Sasak este in primul rand musulman, pe cand multe popoare din Bali sunt de religie hindusa.. Insula Lombok este umpluta cu moschei si minarete si multe dintre traditiile si sarbatorile islamice influenteaza puternic viata de zi cu zi a locuitorilor sai.

Lombok

CUM ESTE VREMEA SI CAND SA VIZITEZI LOMBOK

vremea in Lombok

TURISM IN INDONEZIA

Indonezia si insulele sale continua sa creasca in popularitate pentru turistii din intreaga lume.

Galerie foto – Lombok

[justified_image_grid flickr_user=122699033@N02 flickr_photoset=72157682696400926]